Even voorstellen

Mijn naam is Toon Bentvelzen, ik ben geboren in 1952, en werkzaam als mediator.

Na de middelbare school (Aloysius College, 's-Gravenhage), en de TU Delft (Technische Natuurkunde) heb ik gewerkt als process engineer en later als project engineer bij een van de grotere ingenieursbureaus van Nederland. Daarnaast heb ik de rechtenstudie afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Naast mijn werkzaamheden als mediator, ben ik nog werkzaam als project manager voor diverse projecten in binnen- en buitenland.

Als mediator richt ik mij vooral op conflicten

  • op zakelijk gebied, zowel binnen een bedrijf als tussen bedrijven; dit betreft veelal zaken als bestuursconflicten, onenigheid over (de uitvoering van) contracten en het opzetten of herstellen van een samenwerkingsverband.
  • in de gezondheidszorg, zowel tussen patiënten en zorgverleners, als tussen zorgverleners onderling.
  • in familie-relaties en tussen buren; hierbij kan men denken aan problemen in familieverhoudingen, bij onenigheid over nalatenschappen, en aan buren die een conflict hebben, dat zij willen oplossen zonder naar de rechter te moeten stappen.

Heeft U een conflict waarbij U denkt dat mediation kan bijdragen aan een voor beide partijen wenselijke oplossing, kunt U vrijblijvend contact met mij opnemen via het contactformulier.

 

 
Bentvelzen Mediation - Home